Şube Başkanı Yasemin Zengin, “Ege Üniversitesi’nde 1851, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 950, Katip Çelebi Üniversitesi’nde 27, Demokrasi Üniversitesi’nde ise 1 üye toplamda 2829 üye, üç üniversitede de yetkili olmanın ve Türk Sağlık Sen bayrağını kurumlarda büyüyerek dalgalandırmanın sevinci içindeyiz” dedi.

2017-2018 Yetki Sürecini geride bıraktıklarını anlatan Zengin, “Kamuda adalet, ehliyet ve liyakatın yerlerde olduğu, ayrımcılık ve yandaşlıkla tüm sınırların zorlandığı, siyaset ve bürokrasinin el birliği ile büyüttüğü besleme sendikacılığın olduğu, zorbalığın tüm kamuda kol gezdiği yetki döneminden başarıyla çıkmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. Çalışmalarımız, kazanımlarımız, üyelerimizin mali özlük ve sosyal hakları için savaşımız, çalışma alanlarındaki sorunlara çözümcül yaklaşımlarımız ile tüm çalışanlara doğru adresin Türk Sağlık Sen olduğunu 11 yıldır yükselen üye sayımız ile ispatlamış durumdayız. 11 yıldır başarı çıtasını sürekli yükselten, her türlü zorluğa karşı yılmadan onurluca mücadele eden baskılara, tehditlere boyun eğmeyen, onurundan, duruşundan taviz vermeyen, geleceğini makam, mevki ve koltuk uğruna sarı sendikaya pazarlamayan her yetki döneminde olduğu gibi bu yılda bizleri üyelikleri ile destekleyen, Atasına, ülkesine, bayrağına sahip çıkan, bizlerinde o çizgide olduğunu ve doğru bir sendikacılık yaptığımızı bilerek, ilkeli, dik bir duruş sergileyen 2829 üyeme, şube yönetim kurulu üyelerime, muhteşem bir ekip ruhu sergileyerek çalışan temsilcilerime, temsilci sıfatı olmasa da mutfağın dışından bize destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Her türlü övgünün üzerinde
“Bu başarı sahada adaletli rekabet yerine yandaş sendikaya, siyasetçi ve idarenin kurduğu şeytan üçgenine karşı verilen mücadele sonucu alınan başarı alın teri ve emeğin gerçek karşılığıdır” diyen Zengin, şunları söyledi:

“Bu nedenle tüm Teşkilat çalışanlarımızın mücadelesi her türlü övgünün üstünde ve her şeyden değerlidir. Bu değerleri sendikamıza kazandıran teşkilatımız ve üyelerimiz bizler için övünç kaynağıdır. Bizler her zaman inandığımız davada hak bildiğimiz yolda tavizsiz karakter ve cesur yürekle yürümeye devam edeceğiz. Düzenin oyuncağı, idarenin şakşakçısı, siyasetçinin kuklası olanlara karşıda mücadelemizi sürdüreceğiz. Makam, mevki sendikacılığı yerine sadece üyesinin hak ve menfaatini koruyan sendikacılık anlayışımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Başta cefa çekip sorumluluk alarak sevdası millet mücadeleli hak ve adalet olan sendikamız için hizmet eden tüm teşkilatımıza, asla taviz vermeyip, boyun eğmeyerek benim sendikam Türk Sağlık-Sen diyen 2829 üyemize Şubem, şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi