HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Devlet Hastanesi önünde gerçekleştirilen lokma hayrına Ödemiş Devlet Hastanesi Mali işler Müdür Yardımcısı Fatih Öztürk, Ülkü Ocakları İzmir Bölge Başkanı Turgay Dalcı, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ergüz,  Ülkü Ocakları teşkilat Başkanı Hüseyin Erkoç, Türk Sağlık Sen Ödemiş ilçe yönetimi ve üyeleri, Türk Yerel Hizmet-Sen Belediye temsilcisi Fatih Şentürk, Türk Eğitim-Sen ilçe yönetimi Öğretmen Oğuz Sezer ve Salih Yakan, Emekli Öğretmen Tuncer Öztürk, Çamlık camii imamı Süleyman Karakaya katıldılar.

“HAYIR, ORGANİZASYONUMUZU YAPARAK FEDAKÂR VE ASİL VATAN EVLATLARINI YADEDİYORUZ”

Türk Sağlık-Sen Ödemiş İlçe Temsilcisi Şevket Özfiliz, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anmak amacıyla toplandığımız bu günde bağımsızlık, özgürlük ve birlik ruhuyla verilen onurlu bir mücadelenin gururuyla toplanmış bulunmaktayız. On yılı aşkın bir süredir her yıl düzenli olarak Türk Sağlık-Sen Ödemiş İlçe Temsilciği olarak şanlı destansı Çanakkale Zaferimizi ve Aziz Şehitlerimizi anmak ve unutturmamak amacıyla hayır organizasyonumuzu yaparak fedakâr ve asil vatan evlatlarını yâd ediyoruz.

“BİZ BU ŞANLI DESTANI NESİLDEN NESİLE AKTARACAK, BU MUKADDES EMANETİ DAİMA HATIRLAYACAK VE HATIRLATACAĞIZ”

Büyük bir başarı ve fedakârlık örneğinin gösterildiği Çanakkale Zaferimizi kutlamak, Aziz Şehitlerimizi anmak bizden sonraki nesillere de şanlı başarı öyküsünü aktarmak, gönlü vatan sevgisi ile dolu vatan evlatlarının görevidir ve olmalıdır. Biz bu şanlı destanı nesilden nesile aktaracak, bu mukaddes emaneti daima hatırlayacak ve hatırlatacağız.

Bizlere büyük ve şanlı Çanakkale Zaferini armağan eden başta ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizi minnet ve şükran ile yâd ediyoruz. Mekânları Cennet Olsun.

“Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

Editör: Haber Merkezi