Haber: Dilek Ayvalı
Tire Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet'in kuruluşunun 93. yılı etkinlikleri kapsamında İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Tirelilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Türki Cumhuriyetlerin ve Türkiye’nin her bölgesinden seçkin eserlerinin seslendirildiği konsere, Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Tire Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Eke ve Tireli sanatseverler katıldı.

Türkçe konuşulan tüm bölgelerin müziklerini ve danslarını, yurt içi ve yurt dışında eksiksiz bir biçimde tanıtılmasını sağlayan topluluk Tirelilere'e doyumsuz bir müzik ziyafeti sundu. Program sonunda konuşan Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, topluluğun müdürü Ayşem Ünal ONBAŞIOĞLU'na bir buket çiçek takdim ederek ilçede hazırlanan Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliklerinin böyle güzel bir gece ile sona erdiğini söyledi. Demirezer bir haftalık program hazırlandığını ve emeği geçen Tire Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi