Haber merkezi
Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla turizm haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen kurutulmuş yemek ziyafetinde izdiham yaşandı. Kuşadalıların yanı sıra tatile gelen yerli ve yabancı turistlerinde büyük ilgi gösterdiği açık büfede uzun kuyruklar oluştu.
Açılışa Kuşadası Halk Eğitim Müdürü Behire Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halit Şakar, Belediye Meclis Üyesi Canan Güler ve Kuşadalıların yanı sıra tatile gelen yerli ve yabancı turistlerinde yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Kuşadası Halk Eğitim Merkezi ve Adnan Menderes Üniversitesi Otelcilik Bölümü öğrencileri tarafından bölgede yetişen 45 çeşit sebze ve meyvelerle üretilen yiyecekler ve 600 kişilik açık büfenin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi kurslarında üretilen ürünlerde sergilendi. 
Açılış konuşması yapan İlçe Halk Eğitim Müdürü Behire Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, “vatandaşlarımızın Turizm haftasını kutluyorum. Etkinliğimize gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Elif Name Dans Ekibi gösteri yaptı. Gösterinden sonra kurutulmuş sebze-meyvelerden üretilen 45 çeşit tatlı, pilav ve tavuk dönerden oluşan açık büfe kısa sürede tükendi.

 

Editör: Haber Merkezi