C.H.P Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez yayınladığı Kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı. “Kuruluş ateşinin ülkemizi aydınlattığı, tarihimizin ve Cumhuriyetimizin en önemli zaferlerinden olan 30 Ağustos, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen iç ve dış tehditlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

 Dün ecdadımızın yapmış olduğu mücadelenin farklı bir türünü bugün yapmaktayız. Düşmanlar, hainler içeride ve dışarıda durmak bilmeksizin saldırılarına devam etmektedir. Şanlı bir geçmişe sahip bir ulusun evlatları dün olduğu gibi bugünde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde düşmana geçit vermemektedir. Hiçbir kuvvet vatanımızı bölemeyecek, bayrağımızı dalgalandığı gönderden indiremeyecektir.30 Ağustos Zafer Bayramını, milli bayramlarımızın ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz günlerde hep birlikte bir kez daha anlamış olduk. Milli bayramlarımızın tüm ulusumuzla, tüm değerlerimizle, Atatürk ilkeleriyle, kapalı salonlarda değil, meydanlarda, alanlarda 7 den 70 e Cumhuriyet ve Demokrasiye gönül vermiş tüm vatandaşlarımızla coşkulu bir şekilde kutlanmasının gerekliliğini gördük, anladık ve CHP olarak anlatmaya devam edeceğiz.

Bu inanç ve kararlılıkla benzeri olmayan bir mücadelenin zaferle sonuçlanmasını sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyoruz. Tarihin her döneminde canı ve kanı pahasına eşi görülmemiş kahramanlık destanları yazan aziz milletimizin bu önemli gününü ve Zafer Bayramımızı örgütümüzün adına yürekten kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi