HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi ve İzmir Tüm-Bel sen  İzmir Bir Nolu şubesi arasında bugün yapılan görüşmelerde yüzde 20’lik zam konusunda anlaşma yapıldı.

Tis hukuk sekreteri Turgut Angün "Bugün Ocak ayından beri toplu sözleşme süreci yürütüyoruz bir takım iletişim eksikliğinden kaynaklı bir araya gelememiştik. Çalışanlarla birlikte yaptığımız toplantıda basın açıklaması gerçekleştirecektik. Öncesinde Başkanımızla bir araya geldik. Ve bir takım konularda yol alabildik" dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, "Daha önceki görüşme üç hafta önceydi ama İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı toplu görüşme ile çakışınca arkadaşlar bugün iptal olsun demişti iletişimde de öyle bir gecikme yaşandı yaptığımız görüşmede de özellikle de yüzde 20’lik konusunda tam mutabika vardık. Yemek konusunda da ona da bakarak uygun olan bir şekilde değerlendireceğiz. Ayrıca araziye çıkan arkadaşlarımızla ilgili  düzenlemede mutlaka ofisde oturanla araziye çıkanın mutlaka yaşadığı sorun farkındalık veya gitti yerde yiyecek, içecek yoktur. Belki hiç bir şey yiyip içmeden de zor koşullarda bunun yağmuru, çamuru  ve güneşi de var. Onları da bu şekilde uygun gördük birlikte hepimize hayırlı uğurlu olsun hepimiz adına Ödemiş ailesi adına tabii ki öncelikle Ödemiş'e hizmet veren birlikte olduğumuz çalışma arkadaşlarımızın hayatlarına da daha iyi daha mutlu olabilecekleri anlara katkısı olsun bu duygularla hepinizi selamlıyorum hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi