HABER: DİLEK AYVALI
Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı İzmir Bölge Temsilcisi Emekli Tümgeneral Göktürk Gökbayrak bağış yapan Gündüz Turan’ı Tire’deki evinde ziyaret ederek bronz madalya ve berat takdim etti.
Göktürk Gökbayrak yaptığı konuşmada ülkemizin huzuru ve güvenliği için Türk Silahlı Kuvvetlerine her zaman destek verilmesi gerektiğini ifade ederek, “Milli sanayimizin geliştirilmesi, yeni harp sanayi dallarının kurulması, harp silah, araç ve gereçlerinin satın alınması suretiyle, tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na yapmış olduğunuz ve Türk Ulusu ile Silahlı Kuvvetlerimiz arasındaki gönül bağının en güzel örneğini teşkil eden maddi ve manevi desteğinizden ötürü vakfın bir şükran nişanesi olan bronz madalya sunuyoruz” dedi.
Gurur duyuyorum
Bağışçı Gündüz Turan ise 10 yılı aşkın süredir Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına bağışlar yaptığını ifade ederek, “Memleketimizin huzuru için, ülkemizin daha güçlü olması için elimizden geldiği ölçüde bir şeyler yapmak istedim. Şahsıma verilen bu nişane başkalarına da teşvik olur inşallah. Aldığım bu madalya ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile gurur duyuyorum. Desteğim daima sürecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi