-Filmin galası Ödemiş’te yapılacak
-Başkan Badem, Sanatçılarla birlikte yemek yiyecek ve filmi birlikte izleyecekler
TRT 1’in Ödemiş ve çevresinde çekilen yeni dizisi Yeşil Deniz 24 Ekim Cuma günü yayınlanacak. Ödemiş’in Birgi beldesinde çekimleri yapılan “Yeşil Deniz”, 90’lı yıllarda Yeşilova isimli kasabada yaşayan naif, komik ve büyük hayalleri olan küçük insanların hikayesini konu alıyor. “Yeşil Deniz” 24 Ekim Cuma akşamı saat 19.55’te TRT 1 ekranlarında. Dizide oynayan sanatçılarda dizinin  galasına Ödemiş’ten katılacaklar.

Başrollerinde Özgür Çevik, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Zeynep Gülmez, Burak Alkaş, Yener Gürsoy ve Renan Bilek’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı TFT Film imzalı yeni dizi Yeşil Deniz’in galası nedeniyle açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem şunları söyledi,

“TRT tarafından Ödemiş ve Birgi ile çevre köylerde çekilen ve 10 bölüm olması beklenen Yeşil Deniz dizisinin ilk bölümü 24 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Mehdi Eker’de Perşembe günü sergimizin açılışına katılacak. Ödemiş’te çekilmekte olan Yeşil Deniz dizisi oyuncuları da sergimizin açılışına katılarak sergilerimizi gezecekler.

Ayrıca,  Dizinin ilk bölümü Cuma günü akşam yayınlanacağı için, Ödemiş Belediyesi Ahrandı Gazinosunda canlı yayınla sanatçılarımızın da katılımı ile gala gecesi  düzenleyeceğiz” dedi. 

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi