HABER FARUK ÇARK

Ödemiş - Kiraz - Beydağ yol ayrımın üzerine yapılan kavşakta, trafik levhalarının görüşü engellediği ve araçların geliş gidişlerinde kavşağa yaklaştıkları esnada kavşak üzerinde bulunan bu trafik levhalarının görüş mesafesini engellediği için trafik kazalarının kaçınılmaz olduğu iddia edildi.

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir trafik kazasında aynı araçta bulunan ve Ödemiş Devlet Hastanesi’nden tedavi dönüşü Kiraz’a giderken, kaymakçı sonrası Beydağ Kiraz yol ayrımındaki kavşakta geçirdikleri trafik kazası sonucu aynı araçta bulunan dört kişi den biri iki aylık bebek yaralanmış, kaza sonrası iki aylık bebekte bacağından kırık omuzunda kırık ve kafa travması şüphesi ile tedbir amaçlı 9 Eylül Üniversitesi’ne sevk edilmişti.

YETKİLİLERİN İNCELEME YAPMASI GEREKİYOR

Trafik kazası sonrası yakınlarından alınan bilgilere göre Kaymakçı’dan sonra Kiraz’a giderken ve Beydağ’dan Ödemiş’e gelirken kavşakta trafik levhalarının yoğunluğu nedeniyle araçların kavşağa yaklaştığında görüş mesafelerinin kısalarak diğer Beydağ güzergâhından gelen aracın Kaymakçı’dan Kiraz’a giderken yuvarlakta yavaşlayan araçları görmekte güçlük çektiği ve bu nedenden dolayı kavşakta bulunan levhaların boylarının uzatılarak görüş mesafesinin daha rahat ve sağlık olmasını gerektiği ifade edildi.

21. Karayollarına ait olduğu iddia edilen kavşakta yeniden düzenleme yaparak araçların görüş mesafelerini rahatlığa kavuşturması yetkililerin bir an evvel kavşaktaki gerekli çalışmaları ve incelemeleri yapması bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi