HABER: GAMZE ONAN

Birçok alanda faaliyet gösteren ve önümüzdeki günler içinde projelerinin olduğunu belirten Mehmet Keskin ve muhittin Keskin kardeşler Ali Baba Çay Evi’ni bu alanda da potansiyelin yüksek olduğunu düşündükleri Bayındır’da açtılar.

“2017 yılı için 1 milyon yatırım yapmayı düşünüyoruz”

Halka hizmet için çalışmalar yapmayı planladıklarını belirten Keskin kardeşler, “ Şuan Almanya Münih’te bir temizlik firmamız var ve burada 100’den fazla çalışanımız var. Büyük bir kuruluş ve daha da büyüterek farklı alanlarda ekleyerek devam etmek istiyoruz. 2017 yılı için 1 Milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor ve halkın isteklerine öncelik vererek halka hizmet etmek için çalışmalar yapıyoruz.”

“Bayındır’ın potansiyeli yüksek”

Ana mekânın Bayındır olacağını belirten Keskin kardeşler, “Ali Baba Çay Evi’ni Bayındır’da açmaya karar verdik. Çünkü biz Bayındır’ın potansiyelinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Yapılacak çok iş var. Avrupa standartlarında işler ortaya koymayı planlıyoruz. Gösterecek olduğumuz diğer faaliyetlerimiz içinde Bayındır ana mekânımız olacak.”

“Faaliyetler Ali Baba adı altında yapılacak”

“Turizm ve gıda alanında yapmayı planladığımız projeleri halkın istekleri doğrultusunda şekillendireceğiz. Ergenli’de daire kaplıcalar, fırın (Trabzon ekmeği), şarküteri gibi alanlarda yapmayı düşündüğümüz projeleri tamamen halkın isteklerine göre şekillendireceğiz.”

Editör: Haber Merkezi