HABER: DİLEK AYVALI

Tire’de Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gönüllüleri Ekinhisarı Meydanında bir sokak sofrası daha kurarak iftar düzenledi ve halkla buluştu.

Hapçı, “TÜRKİYE’Yİ GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

Tire’nin Muharrem İnce Gönüllüleri adına açıklama yapan Hüseyin Hapçı, “Ramazan ülkemizdeki ve dünyadaki tüm Müslümanlar için hayırlı uğurlu olsun. Biz Muharrem İnce Gönüllüleri olarak böyle sokak iftarları düzenliyoruz. Ben de bu mahallede doğup büyüdüğüm için bu akşam burada olmak istedik. Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.

TÜRKİYE RAHATLAYACAK

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kısa sürede büyük bir gelişim sağladığını ifade eden Hapçı, “Sayın İnce çok kısa sürede büyük bir gelişim sağlayarak seçimleri kazanacak potansiyele ulaştı. İnşallah seçimi de kazanarak Türkiye’yi rahatlatacak. Tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçiş yapacak. İleri teknoloji ürünlerinin geliştirilmesi için gençlerimizi yurt dışına gönderecek ve bunun sonucunda Türkiye ileri teknoloji ürünleri yaratan bir ülke haline gelecek. Dış borcumuzu ödeyecek teknolojik yatırımları yapacak. Sonuçta da getirisi yüksek ürünler olduğu için ileride bizim dış borcumuz azalacak. Dövizin yükselmesini engelleyecek. Demokrasiyi yeniden gelişimini gerçekleştireceği için dövizde düşecek. Türkiye rahatlayacak. Türkiye’yi güzel günler bekliyor” dedi.

İftar programına Hüseyin Hapçı’nın yanı sırsa Tire Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Küçükler, İnce Gönüllüleri Organizasyon Sorumlusu Burak Alp Ersen, Ali Haydar Öztürk, Alper Akseki, Fehmi Yalçın, Uluç Erdem Ersen katıldı.

Editör: Haber Merkezi