Denizli’de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hâkimiyetini kaybeden 
Tireli Veteriner Hekim Mustafa Alacacıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir süre önce Tire’den mesleği icabı Denizli’ye giden ve mesleğini burada sürdüren Veteriner Hekim Alacacıoğlu’nun yaptığı kaza Tire’yi yasa boğdu.

Kaza önceki gün Denizli’de Stat Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Merkezefendi İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık’a ait 20 EP 218 plakalı araçla Stat Caddesi üzerinde ilerleyen veteriner Mustafa Alacacıoğlu (27), yağmurdan dolayı kayganlaşan yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç takla atarken, genç veteriner araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mustafa Alacacıoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, olay yerine Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu da geldi. Polis ekipleri kaza alanında incelemelerde bulunurken, ceset otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken hayatını kaybeden genç veterinerin cenazesinin, bugün Tire’ye getirileceği ve Tire’de toprağa verileceği öğrenildi.  

Editör: Haber Merkezi