HABER: DİLEK AYVALI
Milliyetçi Hareket Partisi Tire Teşkilatı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yıldönümü nedeniyle düzenledikleri anma etkinlikleri kapsamında Tire Kent Müzesi önünde fotoğraf sergisi açılışı yaptı.

Açılış programına Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak, MHP Tire İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanı Ertüzün Tamer, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Selman İçelli, Ak Parti Tire Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Türk Eğitimsen Başkanı Fisun Çetin, Mert Spor Kulubü’nün işletmecisi Mehmet İnce, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Başbuğ’un Tire ziyaret fotoğrafları da var
Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak açılışta yaptığı konuşmada, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin vefatının 21. Yıldönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz Alparslan Türkeş’i anma etkinliklerinden üçüncüsü olan Alparslan Türkeş fotoğraf sergisi bugün saat 09:30 itibariyle Tire Kent Meydanında vatandaşlara sunulmak üzere milliyetçi ülkücü hareketin yiğit bozkurtları tarafından hazırlanarak açılışa sunuldu. Alparslan Türkeş fotoğraf sergisine daha şimdiden çok sayıda hemşerilerimiz ve ülküdaşlarımız katılım gösterdi. Türkeş’in yıllar önce Tire’yi ziyareti esnasında çekilen fotoğraf kareleri o anları görenler tarafından bir kez daha yad edilerek duyguyla hatırlanmasına sebep oldu. Başbuğumuzun mekanı cennet olsun. Arkadaşlarıma böylesi bir organizasyondan dolayı başta yönetim kurulu üyelerime ve ülkü ocaklı gençlere teşekkür ediyorum” dedi.

Anma etkinlikleri kapsamında bu akşam Paşa Camisinde Mevlid-i Şerif okutulacak ve ardından Parti Binasında Alparslan Türkeş Belgeseli izlenilerek program son bulacak.



Editör: Haber Merkezi