HABER: DİLEK AYVALI
Ceylan Tanrıseven ve beraberindeki Gönül Elçileri, 14 Şubat Sevgililer gününde, Vatanı uğruna şehit düşen güvenlik kuvvetlerinin ailelerini evlerinde ziyaret etti. Şehit annelerine çiçek veren Ceylan Tanrıseven, “Vatanımızın birliği ve dirliği için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Sevgililer gününde, şehit annelerinin elini öperek, bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduk, hayır dualarını aldık” dedi.

Ceylan Tanrıseven,“Şehit annelerinin duası makbuldür”
Ceylan Tanrıseven, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu belirterek, kendilerinin de Gönül Elçileri olarak bu anlamlı günde şehit annelerini ziyaret ettiklerini söyledi. Tanrıseven, “Bugün sınır ötesinde, Afrin’de askerimiz vatanımızı korumak için görev yapıyor. Allah yardımcıları olsun. Şehit annelerinin duası makbuldür. Şehit annelerinden, güvenlik kuvvetlerimiz için dua istiyoruz” dedi.

Şehit Annesi, “Vatanı için canını feda eden bir çocuğun annesi olmanın onurunu yaşıyorum”
Ceylan Tanrıseven ve Tire Gönül Elçilerine teşekkür eden şehit anneleri, Kaymakam Tanrıseven ve eşinin yakın ilgisini her zaman gördüklerini belirterek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 1996’da İç Harekâtta şehit olan Mehmet Göktaş’ın Annesi Emine Göktaş, “Oğlumuzu kaybettiğimiz için ciğerimiz yanıyor ama şehidimizle gurur duyuyoruz. Vatanı için canını feda eden bir çocuğun annesi olmanın onurunu yaşıyorum” dedi.
Şehit Anneleri, Suriye topraklarında görev yapan güvenlik kuvvetlerinin selameti ve muvaffakiyeti için de dua ettiler. 


Editör: Haber Merkezi