HABER:DİLEK AYVALI
Tire Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaymakam Tanrıseven, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçim ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli önlemleri aldığını belirtti. Tanrıseven, seçim süreci ile ilgili bazı hususları ve yasal mevzuatları hatırlatmak üzere ilgili kurum temsilcileri ile beraber toplandıklarını kaydetti.

Toplantıda, kolluk birimleri seçim ilgili yasal mevzuat hükümlerini hatırlattı. Diğer kamu kurum ve kuruluşları da seçim propaganda süreci ve seçim gününde mevzuatla belirlenen şekilde üzerlerine düşen görevleri hassasiyetle yapacaklarını belirttiler.

Toplantıya katılanlar

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven Başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, Tire İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, Türk Telekom Temsilcisi Osman Bingöl, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ulvi Toprak, Gediz Elektrik Tire İşletme Müdürü Osman Türeli, Orman İşletme Şefliği Temsilcisi Orman Müh. Gülçin Takıcak, İzsu Tire Temsilcisi Deniz Soman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tire Hizmet Bürosu Temsilcisi Caner Demirkap, Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin katıldı.

Editör: Haber Merkezi