HABER: DİLEK AYVALI
Tire Yardım ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, her ay burs ödemesi yaptıkları 60 öğrencinin Nisan ayı burs ödemesi için, uzman Doktor Şeref Özer’in katılacağı ücretli konferans ve söyleşi düzenledi. Konferans bugün 20.00’de Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonu’nda gerçekleşecek.
Uzman Dr. soruları yanıtlayacak
Dernek Başkanı Lamia Bezci Tire Belediyesi Kültür ve Sanat Salonu’nda düzenlenecek olan program ile ilgili olarak, “Ruhsal sorunlar, hastalıklar ve tedavileri konulu konferansımızda, depresyon ve panik atik gibi çağımızın hemen herkeste görülebilen hastalıkları ve tedavileri hakkında Uzman Doktor Şeref Özer bilgiler verecek. Programımız söyleşi bölümüyle de soru cevap şeklinde uzmanımıza aktarılacak sorunların da yanıtlanması ile sürecek. Özellikle bu anlamda katılım da önemli” dedi.
Amacımız gençlere ışık tutmak
Bezci, etkinliğin öğrencilerin burs ödemesini gerçekleştirmek için düzenlendiğine dikkat çekerek, “Programı öğrencilerimizin bursu için gerçekleştiriyoruz. Derneğimiz her ay etkinlikler düzenliyor. Geziler ve kahvaltı programı gibi çalışmalarımız ile burs giderimizi karşılıyoruz. Bu anlamda Tire’deki en aktif derneklerden biriyiz. Amacımız eğitim alanında gençlerimize bir ışık tutabilmek, bir damla dahi olsa yardımcı olabilmek. Her yıl burs verdiğimiz öğrenci sayımız artıyor. Bu bağlamda etkinliğimize eğitime destek vermek isteyenleri özellikle davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ayrıca programa katılmak isteyenler etkinlik öncesi salon girişinde de bilet alabilecekler.

Editör: Haber Merkezi