HABER: DİLEK AYVALI
Tire’de Polis Haftası, Tire Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunumu töreni ile başladı.
Törende Emniyet Müdürü Hasan Özge konuşma yaptı.
Bugün Türk halkının sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ve laik cumhuriyetin teminatı olan Türk polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü
kutlamakdan büyük gurur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek konuşan Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Özge, “Şan ve şerefle 172 yıllık bir mazi geride bırakmış olan teşkilatımız, 173. yılına girerken sadece Türkiye sınırları içerisinde değil dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunı taşımaktadır. Türk polisi Atatürk ilke ve inkilaplarınıa bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir. Kendi huzuru ve dolayısı ile hepimizin huzuru için halkımız polisine güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güzel günler için polis vatandaş el ele olmalıdır. Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümü ilçemizde de çeşitli etkinliklerle hep birlikte gururla kutlamanın mutluluğunu tadarak bu vesile ile devletimizin ve milletimizin selameti uğruna hayatını feda eden tüm şehitlerimize rahmetle anıyor emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarımıza ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyor sizlere tekrardan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü adına en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra Tire Asri Kabristanlığındaki Şehitlik ziyaret edildi ve ardından Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebrikler kabul edildi. Burada konuklara lokma ikram edildi.





Editör: Haber Merkezi