HABER: DİLEK AYVALI

Görgü tanıklarının ifadesine göre kan donduran olay şu şekilde gerçekleşti; Turan Mahallesi’nde bir işyerinde işçi olarak çalışan Gani E. İsimli şahsı motosikletinin arkasında bir kız çocuğuyla Kaplan Köyü yolunda, ormanlık arazide gezerken gören bir vatandaş, durumdan şüphelendi. Hemen Gani E.’nin çalıştığı işyerine giderek, Gani E.’nin kardeşi, kızı ya da bir yakını olup olmadığını sordu. Gani E.’nin eşgale uyan kimsesi olmadığını öğrenen vatandaş, durumu anlatırken, işyerine bu esnada 8 yaşındaki kız çocuğunun annesi geldi. Anne, 8 yaşındaki kızının Gani E.’nin motosikletinde görüldüğünü söyledi.

Bunun üzerine Gani E. ve çocuğu ormanlık arazide gören vatandaş yanına bir kişiyi daha alıp, hemen gördüğü yere gitti. Burada bir süre sonra motosikleti bulan vatandaşlar, biraz daha ormanlık alana girdiklerinde kız çocuğunu ve Gani E.’yi gördüler.

Görgü tanıklarının ifadesine göre; Gani E, kendi pantolonunu indirerek, kız çocuğunu elle taciz ediyordu. Bu esnada 8 yaşındaki talihsiz çocuk ise ağlıyordu. Hemen şahsı derdest eden 2 vatandaş durumu polise bildirdi. Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından derhal gözaltına alınan şahıs, emniyete götürüldü. 8 yaşındaki kız çocuğu ise psikologlar eşliğinde ifadesi alınmak üzere İzmir’e Çocuk İzleme Merkezi’ne gönderildi. İfadelerin alınmasından sonra Gani E. isimli şahıs mahkemeye sevk edilecek. Gani E.’nin olay esnasında alkollü olduğu ortaya çıktı.

DUYARLI VATANANDAŞIN DİKKATİ SAYESİNDE KURTULDU

Duyarlı vatandaşın, Gani E.’den şüphelenerek takip edip suç üstü yakalaması sonucu, 8 yaşındaki kız çocuğu belki cinayetle sonuçlanacak bir tecavüzden kurtulmuş oldu.

Editör: Haber Merkezi