HABER:DİLEK AYVALI
1-3 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan üç günlük yıl sonu şenlikleri Tire Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları gösterisi ile başladı. Akabinde Tire HEM Mehteran Ekibini gösterisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.


Müzik şöleni vatandaşları çoşturdu
Tire Halk Eğitimi Merkezi müzik topluluğunun sunduğu müzik şöleni vatandaşlardan tam not aldı. Yerel müziklerin sergilendiği müzik şöleninde vatandaşlar da eşlik etti.
Yurtiçinde ve Yurtdışında sayısız konserler veren ve Program çerçevesinde de konser veren Zurna üstadı Ünal Yürük büyük alkış aldı.

Müdür Eke ”Kaymakamımıza Çok Teşekkür Ederim”
Tire Halk Eğitim Merkezi olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde büyük emek sarf eden Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turhan Eke konuşmasında “İlçemizi yurtiçi ve yurtdışında temsil etmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi planladığımız tüm projelerimizde bize olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Tire Kaymakamımız Hasan Tanrıseven'e huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

Program, ödül törenleri ile devam etti. Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı Mehteran ekibine, İlçe Milli eğitim Şube müdürü Ayhan Ak HEM Müzik Grubuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz KPSS kursu eğitmenlerinin teşekkür belgelerini takdim etti.

Editör: Haber Merkezi