HABER: DİLEK AYVALI
2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün üçüncü yıldönümünde Tire ilçesinde Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen programla anıldı.

İlk olarak Tire Kent Müzesi önünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını anlatan bir resim sergisi açıldı ve gün boyu Tirelilerin bu sergiyi gezmesi ve Çakıroğlu hakkında bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Gün içerisinde Şehit Çakıroğlu’nun anısına lokma dökülerek vatandaşlara dağıtıldı. Akşam da Paşa Camii’nde düzenlenen programda Çakıroğlu ve tüm şehitler ile Afrin’de görev yapan askerlerimiz için dualar edildi.

Program ile ilgili konuşan Tire Ülkü Ocakları Başkan Vekili Ertüzün Tamer, “Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu 16-20 Şubat etkinlik ve anma haftası nedeniyle sergi düzenledik. Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun hayatını 32 resimle anlatmaya çalışıyoruz burada. Ülkücü Şehidimiz, kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinin 3. yıldönümündeyiz. Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu vefatının yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz. Onu hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.


Editör: Haber Merkezi