Haber: Dilek Ayvalı

Tire Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı Emircan Akkaya, Yardımcıları Mehmet Ali Erdoğan ve Berkay İçli, Anadolu Ajansı Muhabiri ve Yerel Güç Gazetesi Tire Temsilcisi Dilek Ayvalı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Tire Ülkü Ocakları’nın faaliyetleri, çalışmaları ve bununla ilgili olarak Sosyal Medya ile birlikte basınla ilişkiler değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Tire Ülkü Ocakları Sosyal Medya Birim Başkanı Emircan Akkaya, “Basın bizim açımızdan olmazsa olmazımız. Faaliyetlerimizin basında ve sosyal medyada yer almasını çok önemsiyoruz. Bugün Tire Ülkü Ocakları Başkanı Hızır Şenol’un da talimatıyla ilçemizdeki basın mensuplarını ve medya kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Haber Tire Gazetesi ve Büyük Tire Gazetesi’ni de ziyaret edeceğiz. Destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

AYVALI, “BASIN SİZİN ORTAK SESİNİZ”

Ziyarette konuşan Dilek Ayvalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkçülüğü savunan gençlerimizin teşkilatlanması ve bu alanda da eğitim faaliyetlerinde bulunmasını her zaman önemsedim ve çalışmalarına bir basın mensubu olarak da katılmaya çalıştım. Toplumsal fayda amacıyla gerçekleştirdiğiniz sosyal projeler de gençliğimizin bugün ki durumuna bakıldığında daha da önemli bir hal alıyor. Bunu bir basın mensubu olarak gözlemliyorum. Her etkinliğinizi öncesinde ve sonrasında bizimle her zaman paylaşın, bunları duyuralım. Biz basın mensupları sizlerin ortak sesiyiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi