HABER: DİLEK AYVALI

Konferansa TÜGVA İzmir İl Başkanı Mesut Öndeş, Selçuk İsa Bey Camii İmam Hatibi İbrahim Taşdemir, Ak Parti İlçe Eski Başkanı  Selman İçelli, Tire Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ömer Eryiğit, Eğitim Bir-sen Tire İlçe Başkanı Levent Çiftgümüş, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Kuş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.

Bu yıl Maldivler’de düzenlenen  Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasında dünya ikincisi olan Hamit Avşar Karaca’nın Kuran-ı kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşması yapan Tire TÜGVA İlçe Başkanı Mesut Şaşmaz, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan ve sosyal ağların olumsuz etkilerinden korumak, ülkesine devletine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek için Tire’de Tügvayı Kurduk. Bundan böyle yapacağımız etkinliklerle gençlerimizle birlikte olacağız” dedi.

TÜGVA İzmir İl Başkanı Mesut Öndeş konferans öncesi yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bizler TÜGVA olarak sahalardayız. TÜGVA’nın kuruluş amacı özellikle bizim en çok ağırlığımızı verdiğimiz alanlar gençlerimiz. Bizler FETÖ denilen yapılanmayı gördükten sonra ülkemize sahip çıkmak adına vatanına milletine devletine sahip çıkan nesiller için yola çıktık. Burada Mesut Şaşmaz başkana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Allahın izni ile bundan sonra yapacağımız faaliyetlerle vatanına bayrağına  devletine  sahip çıkan nesiller yetiştireceğiz.”

Gençlik ve Şehadet konulu Konferansa Konuşmacı olarak katılan Selçuk İsabey Camii İmam Hatibi İbrahim Taşdemir, oğlunun geçtiğimiz yıl Diyarbakır’da çıkan çatışmada şehit edildiğini ve abdestsiz operasyona çıkmadığını dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü, “Oğlum Özel Harekat Polisi Ahmet Alp Taşdemir İslam’ın son kalesi Türkiye Cumhuriyeti yıkılmasın diye canını seve seve verdi. İşte Bu vakıflarda İslam’ın son kalesi Türkiye Cumhuriyeti yıkılmasın diye var. Bu kuruluşlar sizin evlatlarınız ecdadın yolunda devam etsin diye var.Eğer bu kuruluşlar olmasa FETÖ terör örgütü çıkar ve vatanımızı tehdit ederler.”

Editör: Haber Merkezi