HABER:DİLEK AYVALI
Tire Süt Kooperatifi Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kampanya başlattı.

Kooperatifin 2 bin ortağı gönüllü olarak istediği miktarda sütü Mehmetçik için bağışladı. "Sütümüz sana annenin ak sütü gibi helaldir kahraman mehmetçik" sloganıyla başlatılan kampanyada, bağışlanan süt, peynir haline getirilip Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere gönderilecek.
Kooperatif Başkanı Mahmut Eskiyörük, ilk başta kooperatif üyelerinin bir günlük sütünü bağışlaması şeklinde bir kampanya düşündüklerini ve kampanyayı böyle duyurduklarını belirterek, "Ancak iki ya da üç gün hatta bir haftalık sütünü bağışlamak isteyen üyelerimiz oldu. Kooperatif üyesi olmayıp kampanyayı öğrendikten sonra dışarıdan biz ne yapabiliriz diyen hemşehrilerimiz oldu. Toplanan sütler peynir yapılarak, operasyon bölgesindeki askerlerimize gönderilecek. Türk köylüsü vatanına, milletine ve askerine her zaman sahip çıkmıştır ve çıkmaya da devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi