Haber / Dilek AYVALI

ÇOK SAYIDA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İZLENDİ

Polis, Tire’de son dönemde yaşanan hırsızlık olaylarının faillerini bulmak için ilçede bulunan güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Günler süren takibin sonunda çok sayıda kamera görüntüsünü tek tek inceleyen polis, farklı tarihlerde hırsızlık olayına karışan 5 hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit etti.

GECE YARISI OPERASYONU

Şüphelilerin tespit edilmesinin ardından düğmeye basan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şüphelilerin saklanma ihtimali bulunan tüm adresleri abluka altına aldı. Tespit edilen adreslere şok baskın sonrası karşısında polisi gören hırsızlardan 4’ü kaçmaya fırsat bulamadan yakalanırken, hırsızlık şüphelisi K.Y. ise arka balkondan atlayarak kaçmaya çalıştı. İlçemizde 4 ayrı hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen ve aranan K.Y. ‘nin kaçış macerası ise kısa sürdü. Polisin binayı kuşattığından habersiz arka balkondan kaçmaya çalışan şüpheliyi polisler kaçmasına fırsat vermeden kıskıvrak yakaladı.  Polis tarafından gözaltına alınan K.Y. ile diğer şüpheliler B.E., E.S., ve E.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, D.K. isimli şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SUÇ VE SUÇLUNUN KARŞINDA OLACAĞIZ

Göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan Tire'nin yeni Emniyet Müdürü Özgür Dinç; "Tire huzurun kenti. İlçemizin asayiş ve huzuru için ekiplerimiz 24 saat görev başında. Suç ve suçlunun her zaman ensesinde olacağız. Bu başarılı operasyona imza atan tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi