HABER: DİLEK AYVALI



MHP Tire İlçe Teşkilatı Tire Büyükkemerdere Köyü Muhtarlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen hayır yemeğine katıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yemekte vatandaşlarla buluşan MHP Tire İlçe Teşkilatı tüm yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Koyu ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu ve Milletvekili adayı Murat Koç büyük sevgi gösterileriyle karşılandı.

21 köyle birden kucaklaşıldı

Köy Muhtarı Süleyman Aksu'nun organize ettiği büyük hayır yemeğine Tire’nin 21 köyünden gelen davetlilerin yanı sıra çevre ilçelerden de birçok vatandaş ilgi gösterdi. MHP adayı Murat Koç, Muhtar Aksu’ya yaptığı hayırla Peygamber efendimizin anılmasını sağladığı için Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve çiçek hediye etti. Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Atakan Duran ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yemeğe katılan tüm vatandaşlarla görüşen Koç, oldukça büyük ilgi gördü.  Binlerce misafire yemek hazırlayan köylü kadınlarla da yardım eden Koç, onların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi. Hayır yemeği için maddi manevi emek harcayan herkese teşekkür eden Murat Koç, “Tire’nin bu cennet köyünde hem birbirimizle hem Peygamber Efendimizle kucaklaşmamıza vesile olan herkesten Allah razı olsun.  Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Bizde bu kardeşlik sevgisi olduktan sonra hiçbir güç bize zarar veremez” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi