Açıldığı günden bu yana çok sayıda önemli misafir ağırlayan Tire Kent Müzesi’ne bir ziyarette Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan geldi. Başkan beraberindeki heyetle Tire Kent Müzesi’ni ziyaret etti. Başkan Tokat’a bu ziyarette Tire Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Küçükler eşlik etti.  

Müze müdürü Edip Adanalı’dan müze hakkında bilgiler alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat hayran kaldığı Tire Kent Müzesi için hatıra defterine şu ifadeleri yazdı , “Bugün Tire’ye gelmekle çok güzel bir iş yaptık. Konukseverlik ve nezaket çok etkileyici idi. Ama şu an içinde olduğumuz müze bizi çok daha fazla etkiledi. Çok başarılı bir müze çalışması. Örnek alınması gereken müze. Biz de kendi çalışmalarımızda dikkate alacağız. Bence burada öne çıkan en önemli iki nokta müzeyi hazırlayanların sevk ve ciddiyeti ile bağışçıların verdiği katkıdır. Belediye başkanımıza kültürümüze verdikleri nedeniyle şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

İki belediye arasında işbirliğini arttırma temennisi ile ziyaretini noktalayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, misafirperverlikleri nedeni ile Müze Müdürü Edip Adanalı ve personeline teşekkür etti.

 

Editör: Haber Merkezi