Haber: Dilek Ayvalı

Tire Değirmen Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Emre Davutoğlu, Tire Sağlık Grup Başkanı Dr. Ulvi Toprak ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bazı kurum müdürleri ile birlikte 200 kişi katıldı. Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, ilçe emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu eşleri ile birlikte konukları karşıladı.


İftar yemeğinde protokol üyelerinin her biri eşleri ile şehit ve gazi yakınlarının masalarına oturarak onlarla birlikte iftarlarını yediler. Daha sonra yemek duası yapıldı ve Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer bir konuşma yaptı.

Kaymakam Demirezer, “BU TOPRAKLARIN ÜZERİNDE YAŞAMAK KOLAY DEĞİL”

Demirezer konuşmasında, “Canlarını millet için vatan için seve seve feda etmiş olan çok kıymetli şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Gazilerimizden hayatını kaybetmiş olanlara tanrıdan rahmet diliyorum. Onların yerleri kuşkusuz cennettir. Allah onlardan razıdır. Yalnız defalarca konuşmalarımda belirttiğim gibi bizim üzerinde yaşadığımız bu vatan, üzerinde herkesin çıkar beklentileri ile baktığı topraktır. Bu toprakların üzerinde yaşamak kolay değil. Hepimizin uyanık ve bilinçli olması gerekmektedir. Dostumuzu düşmanımızı ayırt edebildiğimiz sürece bu topraklarda kuşkusuz huzur içinde yaşarız. İftarımıza katılarak onur verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


 

Editör: Haber Merkezi