Haber: Dilek Ayvalı

Tire'de yükseköğretimin geliştirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Kaymakam Tanrıseven, önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceğini belirterek, “Tire gelişen ve kalkınan bir kent olacak. 4 yıllık bir fakülte açılması için girişimlerde bulunacağız. Bu, veterinerlik, mühendislik, gıda üzerine olabilir. Tire Yükseköğretimde daha iyi bir yere gelecek. Ayrıca, rahatlıkla ulaşılabilen bir kent olmak zorundayız. Ulaşım ve pazarlama yeterince olmadan başarılı olamazsınız” diyerek ilçede ölümlü kazaların yaşandığı Tire-Belevi yoluna da dikkat çekerek, yolun yapımıyla ilgili de takipte olduğunu kaydetti.

EÜ Tire Kutsan MYO Müdürü  Doç. Dr. Ahmet Kaya, “DESTEĞE HAZIRIZ”

Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Doç. Dr. Ahmet Kaya ve Tire ÖSYM İdari ve Mali İşler sorumlusu Ayhan Aytiş, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kaya, "Sayın Kaymakamımızın heyecan ve dinamizminden etkilenmemek mümkün değil. Kaymakamımızın önderliğinde yükseköğretimin Tire'de geliştirilmesi için her türlü çalışmaya ve desteğe hazırız" dedi.

TireTO Başkanı Çapkınoğlu, “ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu ve Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Agâh Yalgın ve  Lemi Ergenlioğlu, Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Tire Ticaret Odasının yaptığı ziyarette, İlçeye fakülte açılması konusunda destek isteyen Kaymakam Tanrıseven'e  Ticaret Odasından tam destek geldi.

Ticaret Odası Başkanı Çapkınoğlu, daha önce girişimlerde bulunulduğunun, kendilerinin bu gün de her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Fakülteye yer temini konusunda da üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Çapkınoğlu, "Kaymakamımızın  önderliğinde her türlü çalışmaya hazırız. Sayın Kaymakamımızla birlikte Tire'de güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi