2. yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Tire 1922 ilk hazırlık karşılaşmasını, 3.lig 2. Grupta mücadele eden Gölcük Spor ile oynadı. Sağanak yağış altında oynanan maçta Kırmızı beyazlılar sayısız fırsatlar kaçırdı. Tire 1922 etkili oyununa rağmen golle buluşamayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. 2. Yarıda Muhammed Ali ve Feyyaz ile rakip kaleyi zorlayan Tire 1922 istediği gole ulaşamadı. Yağan yağmurla birlikte zemin iyice ağırlaşınca. Hakem sahanın maça devam etmeye elverişli olmadığını karar vererek maçı noktaladı.
Maçla ilgili açıklamalarda bulunan Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu ‘’Topladığı 30 puanla kendi gurubunda averajla 6. Sırada bulunan Gölcükspor’a karşı oynadık. Rakibimiz ligde oynadığı son 6 maçta mağlubiyet görmemiş. Bugün galibiyete yakın olan takım bizdik. Yarım kalmasına rağmen, süre içerisinde oynanan futboldan memnunum, kampımız son derece iyi gidiyor. 15 Ocak’ta oynayacağımız Kahramanmaraş maçı ile kampımızı noktalayacağız’’ dedi.
Tire 1922 Antalya kampına devam ederken, kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda ara transferde 3 oyuncu ile anlaşıldığı ve 3 yeni transferin de kampa katılacağı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi