HABER: DİLEK KART

Tire Gençlik Merkezi, Tire, Ödemiş ve Bayındır bölgesinde hizmet veren Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Kulübünü Denizli’de gerçekleşecek olan Türkiye Özel Sporcular Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği’nin düzenlemiş olduğu ‘Özel Eğitim Olimpiyatları’ na katılımından dolayı Tire Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sürücü ve Tire Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Senem Parmak ile ziyarette bulundular.

SÜRÜCÜ, SPORCULARA HEDİYELER VERDİ

Tire Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Sürücü, Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Ozan Uvaçin’e özel eğitim gençlerine yönelik sportif faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle Denizli’de gerçekleşecek olan futbol ve atletizm müsabakaları için başarılar dileyen Sürücü, sporculara hediyeler verdi ve Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne Küçük Menderes havzasında önemli bir rol oynadığı ve diğer kulüplere de özel eğitim konusunda güzel bir örnek olduğunu ifade etti.

KULÜP FARKLI BAŞARILARA İMZA ATTI

Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü Tire, Ödemiş, Bayındır’daki dezavantajlı gençlere sportif alanlarda hizmet vermekte ve gençleri Türkiye Geneli yarışmalara hazırlanmakta. Kulüp Başkanlığını ve Antrenörlüğünü Ozan Uvaçin’in yaptığı Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübü farklı başarılara imza attı. Özel Eğitim gören sporculardan Ali Özdiyar gülle atma branşında İzmir’de il birincisi oldu ve bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Mart ayı içerisinde Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında birinci olan Özdiyar Mayıs ayında Adana’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Başarı üzerine başarı kazanan sporcu Ali Özdiyar Ekim ayında Milli Takımla Belçika’ya gidecek.

İŞTE BAŞARI ELDE EDECEK OLAN GENÇLER

Başkanlığını Ali Ağaoğlu’nun, Onursal Başkanlığını Dilek Sabancı’nın yaptığı Türkiye Özel Sporcular Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği’nin düzenlemiş olduğu Özel Eğitim Olimpiyatları’na katılacak olan Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor Kulübündeki gençlerin isimleri şöyle, Futbol Branşında; M. Gürkan Erol, Cafer Erol, Eşref Koç, Y. Kaan Akçam, Ömer Kaya, Mert Ateş, Vedat Demir, Muharrem Yanık, Adem Deligönül, Ersin Harmancı. Atletizm branşında ise güllede Ali Özdiyar ve 100 metrede Olgan Ödek yarışacaklar.

Editör: Haber Merkezi