Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Meydanları boş bırakmayın' mesajı ile darbe girişimine kalkışılan geceden bu yana 8 gündür sürdürdüğü Tire'deki Demokrasi Nöbetine katıldı.

Ak Parti Tire İlçe Binası önünde, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve demokrasi nöbetindeki vatandaşlar tarafından karşılanan Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, burada vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı. 

Sürekli 15 Temmuz gecesi kalkışma yapan bir grup TSK personeli haricindeki askere, büyük kahramanlık gösteren emniyet personeline teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "İzmirli hemşerilerime teşekkür ediyorum. İzmir'in kalkışma karşısındaki tutumu takdire şayan. Mecliste İzmirli vatandaşlarımızdan hayranlıkla bahsediliyor. Siyasi görüşü ne olursa olsun, vatanına bayrağına ve milletine bağlı İzmirli vatandaşlarıma teşekkürü borç biliyorum. 246 şehidimiz var hepsine cenabı Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Bundan sonra ne olacak. Darbe kalkışma bitmiştir kontrol altına alınmıştır. Ancak artçıları devam edebilir. Ortaya çıkmayan terör örgütü mensuplarının nerede ne yapacaklarını tespit çalışmaları sürüyor. Halkımız meydanları boş bırakmasın. Emniyet güçlerimiz gerekli tedbirleri alıyorlar, operasyonlar sürüyor" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi