HABER: DİLEK AYVALI
Sürdürülen çalışma kapsamında, Bedesten önü ve Adnan Menderes Bulvarı orta refüjünde çimlendirme yapılırken kaldırım kenarları ve refüjlerdeki yabancı otların temizliği de yapılıyor.
Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kış mevsimi öncesinde genel bakım ve budama çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi, yağmur ve rüzgâr gibi mevsimsel olaylardan etkilenmesi muhtemel ağaçlar ileride tehlike arz etmemesi için budanıyor. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan turunç ağaçlarına da mevsimsel budama yapılıyor. 
Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler rutin işlerinin yanı sıra ilçeye bir park daha kazandırıyor. Günden güne büyüyen ve gelişen ilçede, ekipler Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in talimatıyla yeni bir park yapımı için kolları sıvadı. Parkın tamamlanmasıyla ilçe merkezindeki parkların sayısı 62 olacak. Kısa süre öncesinde çalışmaların başladığı, Kirazoğlu Sağlık Meslek Lisesi altında bulunan yeni parkın bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Editör: Haber Merkezi