HABER:DİLEK AYVALI
 Düzenlenen deve güreşine Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgelerinden toplam 110 deve katıldı. 

Organizayon ile ilgili bilgi veren 17. Geleneksel Deve Güreşi Komite Başkanı Muzaffer Baybars, "Organizasyonumuz dün gece Hangar Çok Amaçlı Salonda develerin sahipleri ile düzenlenen dostluk yemeği ile başladı. Bugün de Maltepe Güreş Alanında güreşlerimiz saat 11.00'de yaklaşık 10 bin kişinin katılımı ile başladı. organizasyona havanında güzel olması ile katılım yoğun oldu. Şehitlere saygı nedeni ilebu sene güreşlerde davul ve zurna çalınmadı. Tire Belediyesi himayesinde gerçekleşen güreşlerde develer 4 kategoride güreşerek kupalarını aldılar. Organizasyonun geliri Tire 1922 Spor Kulübüne aktarılacak" dedi. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kupasında güreşeren Tire'den Gökçen Efe ile Bayındır'dan Türkiyem berabere, Tire Belediye Başkanlığı Kupasında Salihli'den Çakır ile Turgutlu'dan Aliço 2 berabere, Tire Kaymakamlık Kupasında Germencik'ten Çılgın Akın ile Altınova'dan Özen Efe berabere ve Tire Deveciker Derneği Kupasında Tire'den Efe Berke ve Ortaklar'dan Kara Hasan berabere kalarak birer kupa aldılar. 
Organizayonda Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri güvenliği sağladılar. 
Yararına deve güreşi organizasyonu düzenlenen Tire 1922 de Dardanel Spor ile kendi evinde gerçekleşen maçta rakibini 2-1 yenerek taraftarını sevindirdi. 

 

Editör: Haber Merkezi