Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli olarak yürüttüğü çalışmalarda son olarak ilçenin en uzun iki caddeleri olan Türkocağı ve Gökçen Efe Caddeleri asfaltlandı.

Bilindiği üzere Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın girişimleri ile İZSU Genel Müdürlüğü içme suyu şebekesinin ve kanalizasyon sisteminin yenilemesi, Gediz A. Ş., Telekom Tire İşletme Şefliği ve İZMİRGAZ Genel Müdürlüğü de alt yapı yatırım hizmetlerine başlamıştı.

Kamu zararı yaratılmadan, yollar asfaltlanıp tekrar tekrar kazılmadan ve yap boz belediyecilik anlayışının terk edildiği bu süreçte tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde kaldırım yapım çalışmaları ile birlikte üst yapılar da komple yenilendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bütün cadde ve sokaklarda gerekli çalışmaların ivedilikle başlaması için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ile bir araya gelerek konuyu dile getirip gerekli sözü almış ve vatandaşlarımıza bunu duyurmuştuk. Tireli hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi çalışmalar başladı. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bütün cadde ve sokaklarda gerekli çalışmalar yapılmaya devam edecek. Büyükşehir ve ilçe belediyelerin birlikte çalışmalarının en güzel örneklerini sergileyerek hizmetlerimize devam edeceğiz, ilçemize yapılan hizmetler için İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesinin kıymetli büyüğü Sayın Başkanımız Tunç Soyer'e şahsım ve tüm Tireliler adına teşekkür ederim "dedi.

Editör: Haber Merkezi