HABER:DİLEK AYVALI
Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan ilçedeki ulusal ve yerel basın mensuplarını ziyaret etti. 
Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, "Halkın sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini başarıyla yerine getiren, mesleğin zor şartlarına rağmen üstün bir çaba ile topluma hizmet eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi. Kiremitçi gazetecilere kalem hediye etti.
Öte yandan, Demokratik Sağlık Sen İzmir İl Başkan Yardımcısı Sağlık Memuru Mustafa Türkön de gazetecilere çiçek gönderdi. Türkön telefon ile gerçekleştirdiği kutlamada, basının ortak ses ve bir güç olduğunu hatırlatarak, gazetecilerin yoğun mesai harcayarak önemli bir iş yaptıklarını böyle bir günde hatırlanmaları gerektiğini vurguladı.
Tire İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulvi Toprak, Tire Sosyal Bilgiler Lisesi Müdür Yardımcısı Mete Arslan, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gencoğlu da gazetecileri arayarak günleri kutladı ve başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi