HABER:DİLEK AYVALI

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın talimatı ile Çağdaş'ın Kurtuluş Mahallesi Balcı Caddesi üzerinde bulunan evinin önünde iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen yemeğe Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire Emniyet Müdürü Özgür Dinç, İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yemek öncesi şampiyon sporcu için Kur'anı Kerim okunup dualar edildi. Yemek sonrası açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Bizim için buruk bir gün.

Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz şampiyon sporcumuz Çağdaş'ımızın vefatının 3. Günü dolayısıyla dün  Kurtuluş mahallesinde bulunan evinin önünde, ailesi ve sevenleri ile iftar sofrasında bir arada olduk.

Biliyoruz ki bu acının tarifi yok. Erken yaşta bizlere veda eden, çevresince örnek gösterilen şehrimizin yetiştirdiği müstesna gençlerden olan evladımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Rabbim rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.

O'nu asla unutmayacağız  Adını şehrimizde yaşatarak maneviyatına her zaman sahip çıkacağız."Dedi

Editör: Haber Merkezi