HABER: DİLEK AYVALI

Tire'nin simgesi olan ve Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk büstü üzerindeki yazı ise meydana yakışır şekilde değiştirildi. 

6 metre genişliğinde, 1.6 metre yüksekliğinde, paslanmaz kromdan, yeni nesil led aydınlatmadan oluşan "Cumhuriyetimiz 96 yaşında yazısı" Atatürk büstü üzerine konuldu. 

Tire Belediyesi ekipleri , büyük coşkuyu 85 bin yurttaşıma yaşatmak için kutlamalar öncesi şehrin ana caddelerindeki aydınlatma direklerini Türk bayrağı ile süsledi. Ayrıca şehir merkezinde yer alan reklam panolarına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine uygun afiş ve görseller konuldu. 

DURAN "EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN" 

Bayram hazırlıklarını yerinde takip eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran göreve geldiğimizden bu yana milli günleri hakettiği şekilde yaşatmak ve kutlamak için çabalıyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük bayram" olarak belirttiği Cumhuriyet Bayramı için belediye olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdiden başta Tireli hemşerilerimiz olmak üzere aziz Türk Milleti'nin bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm gazi ve şehitlerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi