Tire 1922 toplam 10 futbolcuya imza attırdı. Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek yeni sezonda şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını söyledi.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tire 1922 transfer bombalarını arka arkaya patlattı. Uzun süredir çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde sürdüren kırmızı beyazlı yöneticiler, anlaşma sağlanan toplam 10 yeni futbolcuya Belediye Sarayı’nda düzenlenen törenle toplu şekilde imza attırdı. Silivispor’dan transfer edilen Samet Albayrak takım kaptanlığına getirilirken, Dardanelspor’dan sol bek Umut Doğru (28), Ankarademirspor’dan stoper Ahmet Köseoğlu (29), Nazilli Bld’den ön libero Barış Kol (27), Sancaktepe Bld’den kaleci Faik Mintaş (22), Atilaspor’dan orta saha oyuncuları Erhan Eren (26), İrfan Akgün ve stoper İbrahim Tokay (24), Medicana Sivasspor’dan forvet arkası milli futbolcu Gökhan Sürücü (21) ile Etimesgut Bld’den sağbek Cevdet Topçu (20) Tire 1922 ile mukavele imzalayan yeni isimler oldu. Teknik Direktör İskender Eroğlu’nun yardımcılıklarını ise Serkan Söğüt, Sülayman Okumuş ve Mehmet Öztürk üstlendi. 6 Temmuz’da top başı yapacak olan kırmızı beyazlılar, kaleci, sol açık, sağbek ve forvet mevkilerinde görev yapacak 4 yeni isme daha imza attırdıktan sonra transferi kapatacak.

“ZİRVEDE YER ALACAĞIZ”

Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, yeni sezonda zirvede yer alacak iddialı bir kadro oluşturmak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek, “Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda hareket etik. İlçemizin önde gelen işadamları Fahrettin Kozlu, Mehmet Nadir Delikanlı, Ahmet Küçükler ve Davut Özdemir’in bizlere verdiği desteğe teşekkür ederim. Geçen sezon Play-Off’u, 1 puan farkla kaçırdık. Buna rağmen grubumuzun iddialı takımlarından İstanbul ve Tuzlaspor’u yendik. Onlardan eksik bir yanımız olmadığı gösterdik. En fazla gol atan takım olmamıza rağmen yaşadığımız şansızlıklarla sezonu 6. sırada tamamladık. Ligde, ilk yılımız deneyim yılı, bu yıl ise beklenti olacak. Yeni sezonda başarıdan başarıya koşacak ve şampiyonluğu kovalayacak kadro kurduk” dedi. Teknik Direktör İskender Eroğlu ise göreve geldiği ilk yılda takımı BAL liginden 3. Lig’e taşıdığını hatırlatarak, “bu sezon şampiyonluk sözü veriyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi