Türk Hava Kurumu Üniversitesi uzmanları Ödemiş Fen Lisesi’nin “Geleceğin Pusulası” adlı Üniversiteler Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında bu okulda 9.,10.,11. ve 12. sınıf öğrencilerine tanıtım yaptı. 

Eylül Çiçekçilik ve Düğün Salonu’ nun katkılarıyla Yenikent Sitesi’ndeki düğün salonunda gerçekleşen çalışmada; Türk Hava Kurumu Üniversitesi İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. İrfan Akkoç, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü Rektör Danışmanı Ayşe Arıkan, Dekan Sekreteri Nur Öztürk ve Memur Fatih Altınsu dan oluşan ekip hem Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni hem İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi’ni hem de Pilotaj bölümünü tanıtarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Okul Müdürü Bekir Dökmecioğlu; çalışmaya destek veren Eylül Çiçekçilik ve Organizasyon’a teşekkür ederken, 2011 yılında açılan Ödemiş Fen Lisesi’nin ilk yılından beri yürüttüğü ve yıllardır hem üniversitelerin hem de mesleklerin ve yüksek öğretim programlarının tanıtıldığı, gençlere motivasyon sağlayan faydalı seminer ve konferansların sunulduğu “Geleceğin Pusulası” adlı Üniversiteler Fuarı ve Kariyer Günleri kapsamında ilerleyen günlerde de çok saygın değişik üniversitelerimizin Ödemiş Fen Lisesi’ne gelerek öğrenciler ile buluşmaya devam edeceğini belirtti.

Haber: Nazif HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi