Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle organize edilen “Teröre HAYIR, Kardeşliğe EVET” yürüyüşüne Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Kasım Sevin ve Genel Sekreterimiz Mehmet Soyer katılarak destek verdi.

İşçi, İşveren ve Meslek örgütlerinin organize ettiği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Ankara’da bir araya gelerek büyük yürüyüş gerçekleştirildi.

Sıhhiye Meydanı’ndan 16.30’da başlayarak Ulusta’ki Birinci Meclis binasının önüne kadar yürüyüş devam etti. Alınan karar gereği, yürüyüş sırasında Türk Bayrağı dışında, meslek odaları ve sendikaların bayrakları ile flamaları da dâhil olmak üzere hiçbir şey taşınmadı. Bu nedenle yürüyüşe katılanlara bayrak, şapka ve düdük dağıtıldı.


TOBB’a bağlı birçok Oda ve Borsa yürüyüşe katıldı.


Ankara’da düzenlenen  “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşünde önemli mesajların verildiğini  belirten Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin,  bu
Yürüyüşün Türkiye'nin en büyük meslek örgütleri, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlendiğine dikkati çekerek, üye sayısı milyonlarla ifade edilen kurumların düzenlediği yürüyüşte, Türkiye'nin tek yürek olarak teröre karşı olan tepkisini göstereceğini ifade etti.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin; “Türkiye’nin bu günlerde birinci 
Gündem maddesi terör ve doğurduğu acı sonuçlardır. Yaşanan acı olayların ve akan kanların bir an önce sona ermesi lazım. Bunun yolunun da kardeşlikten ve teröre birlikte vereceğimiz tepkiden geçeceğine inanıyoruz.”  

Editör: Haber Merkezi