Teog  2. Dönem sınavlarında Ödemişli  50 Yıl 8.sınıf öğrencisi Şerif Mert  Esmi Türkiye 1.cisi oldu.

Tüm soruları cevaplayan zeka küpü Şerif Mert Esmi'nin Türkiye 1.cisi olması Ödemiş’te büyük sevinç yarattı.
Okul Müdürü Hasan Boyraz yaptığı konuşmasında : ” 50.Yıl Ortaokulu olarak gelenek haline getirdiğimiz başarılarımıza bir yenisini bu yıl 2.dönemde de öğrencimiz Şerif Mert Esmiyide ekledik.
1.dönem TEOG sınavlarında Ayşe Akar adlı öğrencimizle yakaladığımız başarıya bu dönemde Şerif Mert Esmi ile yakalamanın haklı gururunu yaşıyoruz. İlçemizin güzide okullarından olan 50.Yıl Ortaokulu, gerek Ödemiş’te ve gerekse İzmir’de hem akademik, hem sosyal, hem kültürel,  hem de sportif alanlarda kendini kanıtlamış bir okuldur. 2.dönemde, öğrencimiz Şerif Mert Esmi TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak ailesinin, öğretmenlerinin ve okul idaresinin kendine olan güvenini boşa çıkarmamıştır. Kendisini ve emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum.”

 50.Yıl Ortaokulu Fen Bilimleri  öğretmeni Ergi Uysal da konuşmasında şunları söyledi: “Sınıf öğretmenliğini yaptığım Şerif Mert Esmi'nin TEOG Sınavında beklediği başarıyı yakalaması kendisini olduğu kadar ailesini ve biz öğretmenlerini de mutlu etmiştir. 50.Yıl Ortaokulu öğretmenleri olarak öğrencimizin her zaman yanında olduk. Öğrencimizin bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da başarıyı daha da arttıracağına inanıyor, kendisini kutluyoruz.”

 TEOG 2.dönem sınavında başarıya imza atarak tüm soruları doğru cevaplayan ve Ödemiş-İzmir-Türkiye 1si olan  Şerif Mert Esmi de: “ Başarımda pay sahibi olan aileme ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Beni sürekli desteklediler, her konuda bana yardım ettiler. Düzenli ve sürekli çalışmamın karşılığını tüm soruları doğru cevaplayarak aldım.” dedi.
                                                                                                                   HABER:YÜKSEL BALCI

Editör: Haber Merkezi