HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Belediye Hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda gündemde bulunan iki Madde görüşülerek karara bağlandı.
Gündemdeki maddelerin kabul edilmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Burada ilk sözü Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem aldı.

Badem, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliliği seçimleri yapıldı. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.  Ödemiş Belediyesi olarak Üç Eylül Mahallemizde Taziye evi yapıldı. Kırkoluk çeşmesi yapıldı. Belediye olarak ayrıca İmar Barışı masası kurduk Belediyemizde bununla ilgili olarak Cuma günü Mahalle muhtarlarımızı toplayıp bilgilendirme yapacağız. İstanbul Ağaç A.Ş Müdürü Faruk Kaçır Bey Ödemiş’i ziyaret ettiler, Demirdere Mahallemizde 4.Erik ve Kiraz festivali gerçekleşti, Belediyemizin Yaz kursları da başladı. Kursumuzda Basketbol, Tenis, Voleybol, plates, zumba var. Talep gelmesi halinde diğerleri de olacak” dedi. 
Badem’in konuşmasının ardından söz alan CHP Ödemiş Belediye Meclisi üyesi Özkan Akgün, Gölcük’te yapılan tahlillerden bir sonucun çıkıp çıkmadığını sorması üzerine Badem, “ şu an için Gölcük’teki tahlil sonuçlar ile ilgili bir gelişme yok şöyle ki  ben bunu sizden sonra Gölcük Mahalle muhtarımızla görüştüm hem de oradaki arkadaşlarla görüştüm hem de çevre müdürümüzle görüştüm ve çevre müdürü kontrolünde yapılmış bir iş  gölcükte çıkan balıkların sayısı 10 dan az olduğu jandarma tarafından belirtildi. Beni bu konuda rahatlatan Gölcük Mahallesi muhtarının kendisinin beyanat vermesi oldu.

Özkan Akgün’ün ardından söz alan MHP Ödemiş Belediye Meclis üyesi Derya Coşkun, “ piknik sezonumuz başladı gölcükte göl kenarında ciddi şekilde çöplerini bırakıp giden piknikçiler var. Belediye olarak piknikçilere çöp poşeti dağıtımı yapsak hem orada bulunan piknikçilere çöplerini atmaları konusunda teşvik etmiş oluruz” dedi. 

Bunun üzerine Badem bu konuyu değerlendirelim biz bir dönem bunu Ulus Meydanında kese kâğıdı dağıtmıştık ama başarılı olamadık. Ama bizde maalesef bu yapılamıyor. Çöp konteynerleri gündüz saatlerinde alıyoruz. Ama insanlarımız maalesef çöplerini dışarıya atmaya devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi