HABER: DİLEK AYVALI
Tire Devlet Hastanesi teras katındaki kafeteryada düzenlenen Hemşireler Günü kutlamasına Başhekim Opr. Dr. Fatih Hayali, Tire Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Fatoş Yürürdurmaz ve hastanedeki bazı doktorlar ile hemşireler katıldı.

Programda konuşan Başhekim Opr. Dr. Fatih Hayali, “Öncelikle hemşirelik gününüzü kutluyorum.  Sağlık insanların, bebek, genç ya da ihtiyar kişilerin en temel ihtiyacıdır. Bizler de insanlara sağlık hizmeti sunuyoruz. Bu sağlık hizmetinin en büyük yükünü hemşirelerimiz çekiyor. Hemşirelik kolay değil. Güç şartlarda çalışacaksınız, özverili ve hoşgörülü olacaksınız, sabırlı olacaksınız ki bu görevi layıkıyla yapabilesiniz. Hemşireler din, dil, ırk ayrımı gözetmeden topluma gece gündüz hizmet veriyorlar hakkınız ödenmez” dedi.

Tire Devlet Hastanesinin artık korosu var
İnsan Kaynakları Sorumlusu Gülbahar Danagöz programda yaptığı konuşmada, “Himss Stage 7 belgesine sahip Türkiye’de tek, Avrupa’daki dört hastaneden biri olan hastanemizde; biz çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek ve iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmak amacıyla çalışan kulübü kurulmuştur. Çalışan kulübü olarak hastanemize kütüphane ve tamamen çalışanlardan oluşan bir koro kurup hemşireler haftası dolayısıyla bugün ilk konserimizi verdik. Faaliyetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Kulübümüzün kurulduğu günden bu yana bizlerden desteğini esirgemeyen başta Başhekimimiz Sayın Op. Dr. Fatih Hayali olmak üzere, hastane yönetimine, kalite yönetim birimi ekibine ve Tire Devlet Hastanesi Çalışan Kulübü üyelerine teşekkür ederim.

Plaket verildi

Düzenlenen kutlama programında emekliye ayrılan hemşireler Emine Bal ve Sevinç Tosun’a Başhekim Fatih Hayali tarafından teşekkür plaketi verildi.
Türk Sanat Müziği sazlarının birbirinden güzel eserleri icra ettiği kutlamada pasta da kesildi.





Editör: Haber Merkezi