HABER:GAMZE ONAN
Ödemiş Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliği çerçevesinde Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi Büyük Salonu’nda “Tatlı Hayat” isimli bir tiyatro oyunu sergilediler. “Tatlı Hayat” isimli oyun ise topluluğun sahnelediği 4’üncü oyun oldu.

2001 Yılında özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve aynı isimle tiyatroya uyarlanan oyun izlemeye gelenler tarafından büyük alkış aldı. Oyun sonrası Ödemiş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erdal Görken bir konuşma yaptı. Görken konuşmasında ekibin uyarlamayı kendilerinin yapmış olması daha önce denenmemiş, sergilenmemiş bir oyun bu sunmaları Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmelerinin ispatıdır.

Okul Müdürü Görken’in ardından söz alan Ödemiş Anadolu Lisesi tiyatro topluluğu yönetmeni Edebiyat Öğretmeni Haluk Seyit, " Bizlerden desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Erdal Görken'e, dekor, kostüm, makyaj sorumlusu eşim Kübra Kayaturan Seyit'e, yönetmen yardımcıları Ceren Çabaser, Ayşenur Gevrek, Dekor Kostüm Tevfik Yılmaz, Sena Yörük, Büşra Sena Kar, Aylin Ünder, Sinem Terzi’ye, oyuncular Ecem Ceylan, Ahmet Gül, Ayşenur Candoğan, Simge Biçer, Mesuthan Kıran, Engin Gedikbaşı, Ramazan Can Soğuksu, Ceren Çabaser, Ayşenur Gevrek, Büşra Sena Kar, Aylin Ünder, Sena Yörük, Sinem Terzi, Tevfik Yılmaz, Melisa Derin’e maddi manevi desteklerini hiç bir zaman sponsorlarımıza teşekkürü borç bilirim, bütün sene boyunca özveriyle çalışan sıradan öğrenci profilinin dışına çıkan ekibimdeki tüm öğrencilere teşekkür ederim 15 kişilik öğrenci ekibimiz ile altı aydır çalışmamızın ürününü sergiledik bu kadar akşam, gururluyuz."

Ödemiş Gençlik Spor Merkezi Müdürü Cafer Cebeci ekibi temsilen yönetmen Haluk Seyit'e çicek taktim etti. Cafer Cebeci'nin oyunu değerlendiren teşekkür mahiyetindeki konuşmasının ardından tiyatrocu öğrenciler ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdiler.









Editör: Haber Merkezi