NAZİF HARUPÇU 

Ödemiş spor Başkanı Halil Güler yaptığı açıklamasında, “Ödemiş sporda gençlere önem vermekteyiz. İlk önce U 19 ile başladık. Ödemiş’te gençlerden kurulu ekiple Süper amatörde mücadele edeceğiz. Bunun yanında BAL Liginde güçlü bir kadro kurduk. Birinci, İkinci ve Üçüncü lig tecrübesi görmüş genç futbolculardan oluşan ekibimizle profesyonel bir takım oluşturduk. Her şey Ödemiş için, Ödemişli gençler için. Buda Ödemişli gençlere ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. U-11’den başlayıp, U-19’a ulaşan yaş grubunda futbol takımımız var. Bunlara büyük önem veriyoruz.

Geleceğin gençlerin olacağını düşünüyoruz. Ödemiş’in alt yapısını gençlerden kurulu olarak üst düzeyde çalışmalara hız veriyoruz. Destek veriyoruz. Aynı zamanda BAL Liginde şampiyonluğa oynamak istiyoruz.

Hedeflerimizin en büyüklerinden bir tanesi de bu. Ödemişli taraftarlarımızdan da yürekten destek vermesini bekliyoruz. Desteklerini zaten esirgemiyorlar ama bu sene daha fazla ilgi bekliyoruz. 12. Adamımıza güveniyoruz. Her şey 12. Adamımız için. Bu azim ve gayretle Ödemiş sporun daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum.”

 

 

Editör: Haber Merkezi