HABER: DİLEK AYVALI

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada her yaştan ve kesimden vatandaşlar salonu doldurdu. Tirelilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda, yaklaşık iki yüz vatandaşı kabul edip sorunlarını dinleyen Tanrıseven ile buluşmada vatandaşların memnuniyeti yüzlerine yansıdı.

“Çözüm İçin Buradayız" 

Kaymakam Tanrıseven’in başkanlığında salonda hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz da buluşmada vatandaşların eğitim öğretime ilişkin sorun ve ihtiyaçlarına cevap verdi. Vatandaşlar sağlık, iş, barınma, ısınma, sosyal yardımlaşmadan altyapı hizmetlerine kadar çeşitli taleplerini Kaymakam Tanrıseven’e ilettiler. Hem kırsaldan hem de kent merkezinden her yaştan vatandaşın katıldığı toplantı, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

“Ben ve tüm kurum amirlerimiz, kamu personeliyle size hizmet vermek, sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayız” diye konuşan Kaymakam Tanrıseven vatandaşlara söz verdi. Tanrıseven, vatandaşlar tarafından iletilen sorunlar ve taleplerin, kamu kurumlarınca tarafından takip edilmesi ve en kısa sürede sonuçlandırılması talimatını verdi.

 “Allah Razı Olsun"

Daha önce de birçok sıkıntısının Kaymakam Tanrıseven’in önceki vatandaş buluşmalarında çözüldüğünü ifade eden vatandaşlar ‘‘Allah sizden razı olsun. Bizleri tek tek sabırla dinliyor, dertlerimize derman oluyorsunuz. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin’’ dediler.

Tanrıseven ‘‘Öğrencilerin Eğitimle İlgili Her İhtiyaçını Karşılayalım"   

Kaymakam Tanrıseven vatandaş buluşmasına anneleri ile gelen küçük misafirlerine de sürprizleri vardı. Toplantıda kendisiyle tanışmaya gelen küçük misafirlere kitap okutan, derslerinin durumlarını sorup hediyeler vererek sevindiren Tanrıseven şunları söyledi, “Çocuklarımızı ve onların eğitimlerini asla ihmal etmeyelim. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de sizin sorunlarınıza çözüm sunmak için burada. Eğitim araç gereci, ulaşım ve kıyafet gibi ihtiyaçları giderelim; onları sevindirelim. Öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayalım ki başarılı olsunlar. Çünkü onlar bizim yarınlarımız, geleceğimizdir.”

Öğrencilerin okula ulaşım ve ders durumlarını da soran Tanrıseven, yanında bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan’a da talimat vererek özellikle eğitim öğretime devam eden öğrencilerin sorunlarını çözmelerini istedi.

Yapılan toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ederek salondan ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi