HABER: Gamze ONAN

1955 yılından günümüze kadar, eski liseden mezun olan tüm liseliler için buluşma günü düzenlendi. 5 Eylülde eski ödemiş lisesi bahçesinde düzenlenecek buluşma töreni oldukça renkli geçecek. Çok sayıda çeşitli mesleklere mensup lise mezunlarının katılacağı tören, okul bahçesinde yapılacak. 70 li 80 li yılların müziklerinin çalınacağı, o yılların meşhur mercan gazozunun yanında, konuklara simit ve peynir ikram edilecek.

Öğretmenlerin Ders Vermesi Bekleniyor

Tam bir nostaljinin yaşanacağı törende, çocukları ve eşleriyle beraber çeşitli mesleklere sahip ve yurdun birçok yerinde görev alan Ödemiş Liselileri sınıflara girecekler, sıralara oturacaklar, bu arada o zamanın öğretmenleri sınıflarda temsili ders vererek tam anlamıyla bir nostaljinin yaşanmasına neden olacaklardır. 5 Eylülde yapılacak tören için yurdun birçok yerinen gelen Ödemiş Liselileri, törenin yapılacağı günü sabırsızlıkla beklemektedirler.

Ödemiş Lisesi mezunları için birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla yapılacak tören 1974 Ödemiş Lisesi mezunu olan Ödemiş Balıkçıoğlu Talebe Yurdu öğrencisi Hüseyin Doğan Köseoğlu tarafından organize edildiği açıklandı.

Etkinlikte, amacın geçmişten bu güne mezunları bir araya getirmek olduğunu belirten Hüseyin Doğan Köseoğlu, “Etkinliğimiz 5 Eylül günü saat 20.00’da gerçekleşecek. Bu etkinlik ile Ödemiş Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin bir araya gelerek kaynaşmalarını amaçladım. Etkinliğimizde 70’li yılların müzikleri, mercan gazozu da olacak. Bunun yanında, sınıflarda açılarak özlem duyulan günler yaşanacak. Tüm Ödemiş Lisesi mezunları etkinliğimize bekliyorum.” 

Editör: Haber Merkezi