"Karabağlar’daki üniversiteden sonra, Kiraz’da da hastaneyi durdurdular. ‘Devlet bizi cezalandırıyor’ diye ağlayanlar, devletin İzmir yatırımlarını engellerken gözünü bile kırpmıyor, hiç içleri sızlamıyor!

Kiraz Devlet Hastanesi projesinin, plan değişikliğini bahane ederek durdurulmasının başını çekip, üstüne üstlük kahramanlık taslamaları gerçekten tam bir parodi!

Kiraz’a seçim sonrası laf ola beri gele bir kez uğrayıp halkın sıkıntısını bilmeyenler; şimdi hakkına göz dikerek kamulaştırma girişimleri ile hukuk tanımazken, bir yandan da verilecek hizmete engel olmak derdine düştüler. Kendi karneleri ortada. Temel hizmetler,yatırımlar zayıf! Borçlanmalar ve satışlar pek iyi! İzmir Büyükşehir Belediyesi borç batağında! İştirakler ve şirketlerle 8.5 milyara varan borcun hesabını verecekken; hesap soruyorlar, yapılacak işe taş koyuyorlar! Sadece hesap sorsalar iyi; bizim zaten verilemeyecek hesabımız yok. Onların da Kiraz’da yaptıklarının izahı yok. Ne yazık ki; yine sapla samanı karıştırıp siyaset mühendisliği ile prim yapmak peşindeler. AK Parti; İzmir’de yol yapamayan ama her doğru yola set çekenlere inat çalışmaya devam edecek! Kiraz Belediye Başkanımız Saliha Özçınar davasında haklıdır.O hastane oraya yapılacak! Kiraz halkı hakkını alacak!"

BAŞKAN ÖZÇINAR: KİRAZ’A OLAN KİNLERİNİ GÖSTERDİLER

http://www.yerelguc.com/yerel-yonetimler/kiraz-plani-na-mahkeme-vetosu-h21180.html

CHP'li Murat Bakan'dan Kiraz Belediye Başkanı Özçınar'a cevap

http://www.yerelguc.com/gundem/chp-li-murat-bakan-dan-kiraz-belediye-baskani-ozcinar-a-h21204.html

Özçınar'dan CHP'li Bakan'a yanıt: Kiraz'ın yolunu dahi bilmeyen sözde milletin vekilleri...

http://www.yerelguc.com/gundem/ozcinar-dan-chp-li-bakan-a-yanit-kiraz-in-h21206.html

Editör: Haber Merkezi