Her yıl üç aylarda gelenekselleşen ve 3. düzenlenen yemek merasimi Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy koordinesinde hayırseverler ve mahalle sakinlerinin yapmış olduğu yardımlarla kutlu doğum haftasında 1000 kişilik efe toplu konut camiinde yemek düzenlendi.
Cuma namazına katılan ve mahalle sakinlerine dağıtılan keşkek ve tatlının akabinde şehitlerimiz anısına, kutlu doğum haftası nedeniyle ve mahalle sakinlerinin ölenlerinin anısına dua okutuldu.


3. düzenlenen geleneksel yemek merasimine Ödemiş Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mahmut Yeniay, Belediye Başkan Vekili İsmail Dadal, Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve mahalle muhtarları ile kamu kurum kuruluşların amirleri ve personeli ile vatandaşlar katıldı.
Hayır, yemeğinde Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy, “Muhtarlığımız ve hayırsever vatandaşlarımızla birlikte kutlu doğum haftası nedeni ile düzenlemiş olduğumuz hayrımızı rabbim kabul etsin. Birlik ve beraberliğimizin pekiştirildiği bu güzel günlerde elimizden geldiğince etkinlikler yapmaya çalışıyoruz.  Etkinliğimize katılanlara tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.”

Editör: Haber Merkezi