Önümüzdeki Eğitim ve öğretim yıllında LYS ve YGS girecek öğrenciler şimdiden dershane telaşına düşerken, dershanelere kayıt yaptıramayanlar ise üniversite hazırlık setleriyle sınavlara hazırlanıyorlar.  İhtiyaç sahibi birçok öğrenci ise, bu olanakların hiç birinden yararlanamazken, Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi sakinlerinden ve Ödemiş Murat Emlak Arsa Ofisi İşletme sahibi Murat Yıldız bu konuda büyük bir duyarlılık göstererek, 2013-2014 Yıllında LYS ve YGS başarı göstererek Diş Hekimliği fakültesinin kazanan kızının çalışma kitaplarını başka öğrencilerin yararlanması için Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarlığına bağışta bulundu. Bir Çok İhtiyaç sahibi okumaya hevesli öğrencinin kaynak bulamamaktan yakındığını belirten Yıldız, öğrencilerin elinde bulunan kitaplardan yararlanması için onlara geleceklerinde yeni bir yatırım yapmalarında bir azda olsa yardımcı olabilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Tüm duyarlı vatandaşları ellerinde bulunan ve kullanmadıkları kitapları muhtarlıklara bağışlamaları konusunda hassas olmaya davet eden Murat Yıldız “Kitaplardan diğer çocuklarımızın da yaralanması için bağışta bulunduk. Vatandaşlarımıza bu konuda duyarlı olarak ellerinde bulunan kitapları gerekli yerlere bağışta bulunmalarını bekliyoruz.”

Murat Yıldıza göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy “ Mahalle sakinimiz Murat Yıldıza duyarlılığından dolayı önce tebrik ediyorum. Mahallemize bağışladığı kitaplar içinde ayrıca teşekkür ediyorum. LYS ve YGS sınavına girecek ihtiyaç sahibi lise son sınıf öğrencilerimizin muhtarlığımıza başvurarak kitaplardan yararlanabilirler.”

HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi